Velkommen til
HJEMME HOS

Hjemme Hos er en af landets største uafhængige møbelkæder. 

 

image

Stort udvalg og høj service
HJEMME HOS Toft Bolighus & Erhverv drives i dag af Niels og HC Toft, som er 3. generation møbelhandlere. Butikken blev grundlagt af Hans Toft og sønnen Børge i Fredericia midtby i 1977. I dag er HJEMME HOS Toft Bolighus et 8.000 m2 stort, moderne bolighus ved Vejlevej.

Kvalitet til Trekantområdet og Vestfyn
Her får du møbler i god kvalitet. Møbler du kan glæde dig over i mange år. Vi står personligt inde for alt, hvad du finder i huset, og det er vigtigt for os, at du føler dig godt behandlet – både før og efter dit køb.

Vi er en del af kædesamarbejdet HJEMME HOS, som bygger på den lokale møbelfagmands viden og erfaring. Det betyder også, at vi kan tilbyde dig favorable priser på møbler fra flere forskellige møbelfabrikker – heraf mange danske – så du kan finde netop det, du kan lide af møbler og stilretninger.

Vi betjener kunder fra Fredericia, det meste af Trekantområdet og Vestfyn helt til Assens.

Bliv inspireret til møbler, gulve og tæpper
Gå på opdagelse HJEMME HOS Toft Bolighus. Se vores mange møbler, lamper, gulve og tæpper, som er kombineret i inspirerende miljøer, hvor du får ideer til, hvordan der kan komme til at se ud hjemme hos dig.

Vi vil gerne inspirere dig til at træffe det rigtige valg, så du får præcis de møbler og senge, der passer dine behov, din personlighed og det liv, du lever hjemme hos dig.

Vi er også sengeeksperter
HJEMME HOS Toft Bolighus er vi sengeeksperter. Du finder altid et stort udvalg i gode senge – fra forskellige anerkendte producenter. Vi vejleder dig om madrasser, topmadrasser, elevation m.m., så du får den seng, som passer til dig. For en god hverdag kræver en god søvn!

 

HJEMME HOS Toft Bolighus
Vejlevej 96
7000 Fredericia

DANSK HÅNDVÆRK

Vi forhandler møbler fra flere gode, danske møbelfabrikker: Dette symbol viser, at møblerne er både designet og fremstillet i Danmark.

 

123

Vi sidder
altid ved det
spisebord...

– Når børnene laver lektier, når vi spiller et spil – og selvfølgelig også når vi spiser. Det er her, vi er en familie.

Image

123